​Vi er altid klar på telefon

29 67 64 66

Græsslåning

​Græs er ikke bare græs. Hos Have og Skov tilpasser vi græsslåningen efter det givne areals vækst og miljø. Når vi sammen med jer som kunde har gennemgået arealet, udarbejder vi en kontrakt, som svarer til det ønskede plejeniveau.

Uanfægtet af at der lægges flere og flere områder ud med biodiversitet, er der stadig områder som ikke kan eller er egnet til omlægning og hvor græsset stadig skal klippes. 

Har man en plejeaftale med Have og Skov, gør man allerede noget for nærmiljøet. Siden 2020 har vi anvendt renere brændstoffer, som reducerer udledningen af skadelige gasser og partikler.

951a9783_1

GRØN+ aftaler

”Vi kan ikke klare det hele alene, men sammen kan vi nå langt mere”. Derfor har vi i Have og Skov besluttet at tilbyde GRØN+ aftaler, hvor man som aftalekunde kan sikre sig at plejen af ens udenomsarealer reducerer CO2 udledningen med op til 90%.

Via vores GPS-systemer på vores græsklippere kan vi registrere vores tids- og brændstofforbrug hos aftalekunderne og har man valgt en GRØN+ aftale, bliver der købt den tilsvarende mængde biobrændsel hjem. 

Have og Skov tager hånd om græsslåning samt pleje og vedligehold af græsarealer både for private, erhverv og for boligforeninger. 

Den rette maskine til jobbet!

Uanset om det er en stor eller lille plæne, så har vi den rette klipper, som leverer et flot resultat.

Vi kan træffes på tlf. 29 67 64 66.

Brug for hjælp?

Så sidder vi klar ved telefonen på

Følg os på Facebook​

Kontakt os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

29 67 64 66

​e-Mail

uffe@haveogskov.dk

​Adresse

Vejlbyvej 2D, 5500 Middelfart