​Vi er altid klar på telefon

29 67 64 66

Snerydning og præventiv saltning

​Have og Skov kører vintertjeneste fra 1. november til 31. marts.

Vi har maskiner til at rydde store såvel som små arealer for sne. Vi rydder også fortove for sne og benytter saltvand til glatførebekæmpelse, da dette er den mest miljøvenlige måde at salte på.

Snerydning hele døgnet

Vi holder os opdateret gennem diverse vejrtjenester og rykker ud så tidligt som muligt. Det gælder alle dage i døgnets 24 timer.

​For snerydning kontakt os på tlf. 29 67 64 66.​

Have og Skov Vintertjeneste

Skal vi sikre, at dine pladser er fremkommelige?

​Hvis du ønsker at gøre brug af vores vintertjeneste vil du blive faktureret for et rådighedsbeløb. Rådighedsbeløbet er et engangsbeløb, som dækker over følgende: 

  • at vi over vinteren har en på vagt, der holder øje med vind og vejr
  • at vi har en maskinpark, der kan løse opgaven
  • at vi har mandskab, som er klar til at rykke ud​

Vinteren igennem tjekker vi løbende pladserne, for at få den bedste vurdering af situationen og forholdene.
​Dette betales der ikke noget for, selv om pladserne tjekkes sent om natten eller meget tidligt om morgenen - heller ikke, hvis det ikke udløser nogen saltning. 

Vores arbejdsproces

Oftest kører vi ud enten omkring midnat eller ved 2-tiden, så alle pladser og arealer kan være klar til morgentrafikken ved 7-8-tiden. Selvfølgelig vil snefald tidligt om morgenen gøre processen noget langsommere, men vi gør alt for at komme rundt hurtigst muligt. 

Vi kører med gummiged og traktor som er udstyret med plov og saltudstyr. Både gummiged og traktor har miljørigtige støjsvage motorer, så vi om natten forstyrrer mindst muligt. 

Det er altid nemt at vurdere vejret bagud og vi kan også komme til at køre en dag, hvor det måske ikke var nødvendigt. Men vi bestræber os på at gøre vores bedste. Som udgangspunkt kører vi faktisk en del mindre i forhold til hvad kommunen og vejdirektoratet gør - så vi gør et ihærdigt forsøg på at begrænse brugen af salt, for miljøet skyld. 

Brug for hjælp?

Så sidder vi klar ved telefonen på

Følg os på Facebook​

Kontakt os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon

29 67 64 66

​e-Mail

uffe@haveogskov.dk

​Adresse

Vejlbyvej 2D, 5500 Middelfart